Motorrijden is een levenstyle

Bij moeder

Door onze vakantie kwamen we tot de conclusie dat onze aanhanger toch aan de krappen kant is. We kregen alles wel mee, maar het was een gepuzzel. De tent bleek ineens groter, na dat we hem opgezet hebben. Door tijdgebrek hebben de tent niet uit kunnen proberen.

Toen we terug waren viel mijn oog direct op een groter model, en nog wel de zaak waar we onze motor ook kochten. Even geïnformeerd of wij onze aanhanger konden inruilen en dat was geen probleem. Wij reden weer naar Kraggenburg, het was er weer super gezellig. We kregen een mooie inruilbedrag en de deal was rond.

Alleen werkte de verlichting niet zoals het moest, Bennie had het best druk dus lieten we de aanhanger staan. Twee weken later zijn we hem op gaan halen. Lekker een bakkie koffie een beetje praten, hij had onze oude aanhangen alweer doorverkocht. Bennie laat nog even zien dat de verlichting goed werkt, sluit de sloten van de bak en wij er van door.

Het was heerlijk weer en we zouden even langs de moeder van Linda langs gaan. Ik vraag aan Linda of zij de sleutels had gekregen van Bennie, maar dat was niet zo. Ik bel Bennie even op, die voelt in zijn zakken en vindt de sleutels. Ik stuur ze naar je op Hans.. ik had er zelf ook niet meer aan gedacht.