Motorrijden is een levenstyle

Als je veel op de motor zit is goede kleding een must, je kan nog zo veilig rijden maar een ander kan je er zo vanaf duwen! We waren op de motorbeurs en kwamen bij Damen terecht. Al snel was het duidelijk, er moesten pakken op maat gemaakt worden.

Ik wilde graag pakken in een lichte kleur niet meer het standaard zwart, een lichte kleur is beter zichtbaar en het wordt minder warm in zulke pakken. Zwart pak trekt altijd de warmte van de zon aan. 

De pakken hebben heel Europa gezien, soms toch te warm omdat we over het algemeen binnendoor rijden. Aan de Cóte d'Azur was het echt maar net uit te houden, en in Frankrijk ben je ook nog verplicht goede handschoenen te dragen.

Door een beetje af te vallen zijn de pakken nu wel aan de grote kant, maar het is maar zo. Deze pakken hebben een regen pak en winterpak, dit monteer je in de pakken.


Naast de pakken hebben we ook van die sport thermo shirts en zelfs een lange onderbroek, goed spul en lekker snel droog. En speciaal voor de vakantie geen motor lazen maar motor sneakers, voor op de motor en er gewoon mee kunnen lopen. Dit voor het ruimte gebrek.