Motorrijden is een levenstyle

Begin 2020, gebeurde er rare dingen, covid19 shit leegde onze altijd redelijk gevulde agenda. Gelukkig mochten we hier gewoon motorrijden, dat leverde natuurlijk ook weer negatie reacties op maar het zij zo. wij leven ons leven zoals wij dat willen. Dus ik ging routes maken in onze vernieuwde leef omgeving.

En ja ik mag daarin een zeikerd genoemd worden, maar ik wil rijden zoals ik de route plan. Ik wil over die ventweg rijden en TomTom bleek daar opeens moeite mee te hebben, die denkt je kan beter de hoofdweg nemen. Kennelijk hebben ze iets veranderd in de software, ook de manier waarop ik routes maakte lukte niet meer.

De kenner van "Hans" weet dat dit mij danig de keel uit ging hangen! Nog voor Linda het door had had ik de tomtom 550 al verkocht, terug naar Garmin. Eigenlijk iets te vroeg gekocht, vlak voor de vakantie. Maar we reden de eerste twee weken in Nederland, ook handig om er zo mee te leren om te gaan gaan. Ik ben er helemaal blij mee, mooi scherm en de track blijft zichtbaar.