Motorrijden is een levenstyle

Utrecht,

Voor het bekijken van tenten zijn we naar de campingbeurs geweest, lekker op de motor. Een leuke route binnendoor gemaakt, met een pontje erin. Dat vind ik altijd leuk, de meeste routes van mij hebben dat er wel in zitten.

We hadden onze picknick mandje mee en aten weer langs de weg, je hoeft er alleen een bankje voor te zoeken. In dit geval in Haarzuilens, een hele mooie omgeving en toch al zo dichtbij Utrecht!

Na de lunch reden we weer door, eerst een stukje door de beruchte Vinex-wijk de Leidserijn en daarna naar de beurs. Uiteraard was daar een weg afgesloten en moesten via een ander parkeerterrein rijden.

We werden door een verkeerregelaar over een voetpad gestuurd, met een Goldwing is dat een uitdaging. Maar we zijn er gekomen. We liepen naar binnen en troffen nog even geen tenten, wel eerst op zoek gegaan naar de tassen stand waar Linda goede tassen heeft gezien. Dus die eerst scoren.

Tenten hebben we ook gevonden, en ook hele mooie, maar op de hele beurs was maar 5% bezet met tenten. De rest hoofdzakelijk de meest dure campers en caravans. Daarna nog even langs de camping-card gelopen. En toen weer met gierende banden naar huis gereden. Over de snelweg, tot Vinkenveen.