Motorrijden is een levenstyle

Ons weekeind Brielle start opeens anders. We zouden eerst direct naar onze B&B rijden en dan naar Brielle gaan. Maar dat ging even niet! Door een stommiteit heb ik vorige week een remschijf krom gemaakt, door de motor te verplaatsen met het slot nog op de schijf.

Dus die moest gemaakt worden, gelukkig kon dat op zaterdag bij Hb en Bennie heeft hem super gemaakt, met mij op zijn vingers kijkend. Altijd heel gezellig en lekkere koffie! Daarna een stukkie rijden en in Kampen gestand voor de lunch. Heerlijk op een bankje aan het water onze bammetje eten.

Nu eerst een flink stuk snelweg gepakt tot even na Gorinchem bij Werkendam binnen door gegaan en met de pont over de Nieuwe Merwede gegaan. En nog redelijk op tijd bij de B&B om vervolgens een hapje te gaan eten in Stomvogel. Op aanraden van een collega daar gaan eten, erg lekker en niet duur!

De volgende dag zijn naar Brielle gegaan, voor de tweede keer, en weer op zondag. Alles dicht, helaas de planning was dat we zaterdag zouden gaan. Planningen zijn er om veranderd te worden, zo gaan die dingen! Een ander voordeel bracht ook weer, een bezoek aan het Watersnoodmuseum. Een aanrader voor iedereen, een mooi museum geplaatst in de caissons die ze daar hebben laten zinken om dit gat te dichten.

Toch weer een mooi weekeind gehad, al was de B&B niet heel goed. Die had ik uitgezocht, maar voor één nacht kunnen wij best aanpassen.